top of page

OVER MIJ

Ik ben Bas Boon en gelukkig getrouwd met Domenica. We hebben 4 zonen en wonen en werken in Toscane op onze eigen agricampeggio.

 

Als bewegingswetenschapper leidde ik mijn eigen sportmanagementbedrijf en werkte ik voor organisaties en overheden als trainer en begeleider bij veranderingsprocessen. Als coach legde ik mij toe op het ontdekken en ontwikkelen van aanwezig talent bij leidinggevenden, teams en medewerkers.

 

Sinds 2010 hebben we het roer omgegooid en zijn we naar Italië vertrokken. Met succes en vooral heel veel plezier. Die ervaring – met alle pieken en dalen – wil ik graag delen met mensen die ook het roer willen omgooien.

 

Dit is het moment. Nu het roer om!

OVER MIJN AVONTUUR

Op 11 Juli 2010 sta ik samen met mijn vrouw Domenica en onze vier zoontjes op onze Toscaanse heuvel, 23 hectare groot. Het terrein is onontgonnen, een grote wildernis en we moeten ons een weg banen door de dichtbegroeide toegangsweg. We zijn net aangekomen met onze Landrover. Een stacaravan hadden we al eerder geplaatst en moet nog even gesteld worden.

 

De afgedankte landbouwmachines verraden dat er ooit werd gewerkt. Het stond al jaren leeg. Behalve natuur en uitzicht is er nog een oud vervallen huis, een grote overkapping en een klein schuurtje. Verder is er niets, geen water, geen elektra, geen riolering. Water halen we bij een bron en voor stroom gaat af en toe de generator aan.

 

Van de gemeente hebben we mondeling een voorzichtig ‘ja’ gehoord voor onze 'agricampeggio' in Toscane. Een proces van jaren ging eraan vooraf. Daarna duurde het nog twee jaar om alles rond te krijgen en de camping op te bouwen.

 

Op 29 Mei 2012 proosten we met de eerste gasten op de opening van de camping. Yes! De camping staat – althans een eerste basis. Vanuit die basis bouwen we jaar na jaar onze stek verder op.

 

We leven nog steeds onze droom: de camping is een succes en we bouwen in 2020 ons eigen huis bovenop de berg.

bottom of page